Εθνάρχου Μακαρίου 14, 12132 Περιστέρι | Τηλ: +30 210 5788500

Ακροπόλεως 52, Περιστέρι 12131 | Τηλ: +30 210 5788500

 Σόλωνος 39, Κολωνάκι | Τηλ: +30 2103618414

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Σας ενημερώνουμε με ιδιαίτερη χαρά, την έναρξη λειτουργίας των νέων μας κεντρικών γραφείων στο Περιστέρι. Τα νέα μας γραφεία βρίσκονται στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 14 και αντικατοπτρίζουν την ανάπτυξη της εταιρείας μας και την αφοσίωσή μας σε υψηλούς στόχους, που είναι η παροχή υψηλής ποιότητας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Τα νέα μας γραφεία είναι σύγχρονα, καινοτόμα και ευρύχωρα. Διαθέτουν την πιο σύγχρονη τεχνολογία και είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να παρέχουν ένα “φιλικό” περιβάλλον στους εργαζομένους της εταιρεία μας για την προώθηση της συνεργασίας και της παραγωγικότητας.

 

Η A.S.D. FINANCIAL ADVISOR SA ιδρύθηκε το 1991 και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της με τη μορφή λογιστικού γραφείου. Με πίστη στις δυνατότητές μας και με εξειδικευμένες ομάδες και τμήματα καθώς και με διακεκριμένα στελέχη της αγοράς, καταφέραμε να καθιερωθούμε γρήγορα ως αξιόπιστος συνεργάτης στη συνείδηση των πελατών μας.

 

Όλα αυτά τα χρόνια η επιχείρησή μας αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς. Τα νέα γραφεία μας παρέχουν τον χώρο που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία συνεργασίας στα πλαίσια παροχής σύγχρονων, και ποιοτικών υπηρεσιών.

Είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον της ASD Financial Advisors και πιστεύουμε ότι τα νέα γραφεία αποτελούν σύμβολο της δέσμευσης μας για την τελειότητα!