Εθνάρχου Μακαρίου 14, 12132 Περιστέρι | Τηλ: +30 210 5788500

Ακροπόλεως 52, Περιστέρι 12131 | Τηλ: +30 210 5788500

 Σόλωνος 39, Κολωνάκι | Τηλ: +30 2103618414

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το μυστικό της επιτυχίας η πίστη και η προσήλωση στο όραμά μας! Να συνεχίσουμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι μέσω της εκπαίδευσης των στελεχών μας, Να επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες. Η ανάπτυξή μας είναι απόλυτα συνδεδεμένη και αλληλένδετη με την ανάπτυξη των πελατών μας.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Η διαφάνεια, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός, η άψογη εξυπηρέτηση και η αυτονόητη προσαρμογή στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη μας, είναι αξίες που διέπουν την καθημερινότητα μας. Δε σταματάμε να προσφέρουμε την γνώση μας, τις συμβουλές μας και να αξιοποιούμε την εμπειρία μας, στην καθημερινότητα της σχέσης μας με τους πελατών μας. Το ομαδικό πνεύμα, οι αξίες και οι αρχές μας, έχουν συμβάλει στην δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας και την δόμηση αμφίδρομης εμπιστοσύνης.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η A.S.D. Οικονομικοί Σύμβουλοι Α.Ε. είναι μια εταιρία που ιδρύθηκε το 1991 και ξεκίνησε την δραστηριότητά της, με τη μορφή ενός λογιστικού γραφείου.
Με πίστη στις δυνατότητές μας και με την στελέχωση εξειδικευμένων τμημάτων με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς, καταφέραμε γρήγορα να καθιερωθούμε ως αξιόπιστος συνεργάτες στην συνείδηση των πελατών μας. Η ανάπτυξη ήρθε γρήγορα και είναι συνεχείς όλα αυτά τα 30 χρόνια παρουσίας μας στον χώρο. Εξειδικευόμαστε στην παροχή υπηρεσιών σε νομικά πρόσωπα-εταιρίες και σε φυσικά πρόσωπα. Την εταιρία μας σήμερα στελεχώνουν πάνω από 120 επαγγελματίες με εξειδίκευση σε τομείς της οικονομίας, ενώ διαθέτουμε πελατολόγιο σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Η ποιότητα των υπηρεσιών μας έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2008. Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε δίπλα στους πελάτες μας με ήθος, αξιοπρέπεια και συνέπεια. Στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε προ covid και μετά covid εποχή στηρίζουμε τους πελάτες μας ενημερώνοντας και εφαρμόζοντας κάθε νέο εργαλείο επιχειρηματικής ανάπτυξης που η πολιτεία και η τεχνολογία παρέχει.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Οι άνθρωποι που πλαισιώνουν την A.S.D. είναι στελέχη με γνώσεις και εμπειρία στο χώρο της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας, με εξειδίκευση στο αντικείμενο των λογιστικών & φοροτεχνικών υπηρεσιών. Συνδυάζουν την γνώση, την τεχνολογία και την καινοτομία, δίνοντας τις καλύτερες λύσεις καλύπτοντας τις ανάγκες της καθημερινότητας αλλά και συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων των πελατών μας. Στην A.S.D επενδύουμε στον ανθρώπινο παράγοντα, τα στελέχη μας είναι άνθρωποι που πέρα από γνώσεις, εμπειρία και όρεξη για δουλειά, έχουν διορατικότητα, ικανότητες και πάθος για συνεχή εξέλιξη. Ο χώρος είναι δυναμικός και η εκπαίδευση αναγκαία και συνεχής. Οι άνθρωποι μας είναι τα θεμέλια της εταιρίας μας!

ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ