Ακροπόλεως 47, Περιστέρι | Τηλ: +30 210 5788500

 Σόλωνος 39, Κολωνάκι | Τηλ: +30 2103618414

Τι Προσφέρουμε 

Πάντα Δίπλα στους Πελάτες μας
καλύπτοντας τις ανάγκες τους

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ

H  ASD έχοντας γνώση της οικονομίας βοηθά τις επιχειρήσεις να εντοπίσουν και να αξιοποιήσουν νέες  ευκαιρίες και σε συνδυασμό με τη διεπιστημονική μας προσέγγιση και τη πρακτική γνώση της βιομηχανίας & βιοτεχνίας στην Ελλάδα, στεκόμαστε ως αρωγοί στους συνεργάτες μας έτσι ώστε να αντιμετωπίζουν με επιτυχία προκλήσεις της αγοράς καθώς και να ανταποκρίνονται άμεσα και με επιτυχία στις ευκαιρίες.

Από το περιβάλλον εργασίας που αλλάζει, την τεχνολογία που εξελίσσεται και τις πόλεις του μέλλοντος, τα παραδοσιακά όρια μεταξύ των κλάδων της οικονομίας μεταβάλλονται σημαντικά, καθώς οι κλάδοι συγκλίνουν για να προσαρμοστούν στις νέες τεχνολογικές και κοινωνικές αλλαγές.

Η A.S.D. Financial Services μπορεί να σας συμβουλεύσει σε κάθε νέα προσπάθεια και να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Κατανοούμε τις πολύπλοκες απαιτήσεις του επιχειρηματικού περιβάλλοντός στο κλάδο που ανήκετε και είμαστε σε θέση να χαράξουμε από κοινού τις σωστές στρατηγικές. Να σας προτείνουμε λύσεις και ιδέες για το σχεδιασμό, τη λειτουργία και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Με γνώσεις, συνεχείς ενημέρωση και εμπειρία, παρέχουμε στις εταιρείες, λογιστικές και  φοροτεχνικές υπηρεσίες, υποστήριξη σε εργατικά θέματα και έκδοση μισθοδοσίας, συμβουλευτικές υπηρεσίες όσον αφορά την αποτελεσματικότητα αλλά και έναρξη νέων επενδύσεων, outsourcing υπηρεσίες και τέλος υποστήριξη σε φορολογικούς ελέγχους.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ

Συνεπής τήρηση & Συνεχής Ενημέρωση 

ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ

Σχεδιάζουμε μαζί τα επόμενα σας βήματα με ασφάλεια

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

Έγκαιρη εξυπηρέτηση όλων των προθεσμιών

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ

Από Στελέχη με μακροχρόνια εμπειρία στην αγορά

OUTSOURCING

Εξοικονόμηση χρόνου, περιορισμό των λειτουργικών εξόδων, καλύτερη επιχειρηματική λειτουργία και οργάνωση

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

Υποστήριξη από έμπειρα στελέχη μας