Ακροπόλεως 47, Περιστέρι | Τηλ: +30 210 5788500

 Σόλωνος 39, Κολωνάκι | Τηλ: +30 2103618414

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Θέλετε να αξιοποιήσετε ένα μεγάλο σύγχρονο αι εξιδεικευμένο δίκτυο πετυχημένων  συνεργατών μας; Καλέστε μας με ένα κλικ.Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες της A.S.D. Οικονομικοί Σύμβουλοι δεν σταματούν στον προσδιορισμό και την επίλυση των τρεχόντων οικονομικών θεμάτων, και άρα δεν εξαντλούνται στα στενά όρια της απλής λογιστικής κάλυψης. Είναι γεγονός οτι οι πελάτες μας απολαμβάνουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες οι οποίες διαμορφώνουν ένα σταθερό και απόλυτα τεχνοκρατικό περιβάλλον μέσα στο οποίο ο επιχειρηματίας καλείται να αναπτύξει απρόσκοπτα την επιχειρηματικότητά του. Δεν χρειάζεται, δηλαδή, να αναλώνεται σε πεδία που άπτονται των λογιστικών , φοροτεχνικών και οικονομικών γνώσεων. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν δημιουργηθεί στην εταιρεία μας εξειδικευμένα τμήματα ικανά τόσο να διαγνώσουν την ιδιαιτερότητα των αναγκών της κάθε οικονομικής μονάδας, όσο και να προτείνουν τις κατάλληλες λύσεις. Μοναδικός γνώμονας σε αυτό είναι η βελτιστοποίηση των διαδικασιών, η εξεύρεση οικονομιών κλίμακας, η άριστη σχέση μεταξύ ανάλωσης πόρων και αποτελεσματικότητας.

Την όλη προσπάθεια μας πλαισιώνει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, όπως δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, μηχανογράφοι, ειδικοί σύμβουλοι επιχειρήσεων ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη ποιότητα των υπηρεσιών μας στο σύνθετο και απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον που όλοι μας “επιχειρούμε”.


Οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες δεν σταματούν στον προσδιορισμό και την επίλυση των τρεχόντων οικονομικών θεμάτων, και άρα δεν εξαντλούνται στα στενά όρια της απλής λογιστικής κάλυψης


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣTΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει

+30 210 5788500