Εθνάρχου Μακαρίου 14, 12132 Περιστέρι | Τηλ: +30 210 5788500

Ακροπόλεως 52, Περιστέρι 12131 | Τηλ: +30 210 5788500

 Σόλωνος 39, Κολωνάκι | Τηλ: +30 2103618414

Αγαπητοί φίλοι,
Σας καλωσορίζω στην A.S.D. Οικονομικοί Σύμβουλοι Α.Ε. και το νέο μας ανανεωμένο δικτυακό τόπο. Η εταιρεία μας ξεκίνησε με τη μορφή ενός λογιστικού γραφείου που ίδρυσα το 1991. Σήμερα, 30 χρόνια μετά, η ASD αριθμεί περισσότερα από 120 στελέχη και ένα μεγάλο πελατολόγιο από πολλούς τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Όλα αυτά τα χρόνια, προσπαθώ να μεταδίδω το πάθος, την αγάπη και την ακεραιότητα μου, σε αυτό που κάνω, σε όλους τους συνεργάτες μου. Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τους ανθρώπους της ASD, όλοι μαζί, υπηρετώντας πιστά τις αρχές μας, προχωράμε όλα αυτά τα χρόνια, στην επίτευξη των στόχων μας. Στη δύσκολη οικονομική περίοδο που όλοι βιώνουμε τα τελευταία χρόνια της κρίσης και του Κορονοιού, η ASD έχοντας αποκτήσει γερά θεμέλια εμπειρίας και τεχνογνωσίας, είναι ο καλύτερος σύμμαχος στην προσπάθεια των πελατών μας για επιβίωση και επιτυχία. Άλλωστε τα λαμπρά αποτελέσματα προϋποθέτουν αγαστή συνεργασία, κοινό όραμα και συνέπεια λόγων και πράξεων. Με εκτίμηση,
Αλέξιος Σταυρούλιας

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σκοπός μας είναι μέσα από την συνεργασία μας να δομούνται σχέσεις αμφίδρομης εμπιστοσύνης που θα συμβάλλουν στην δημιουργία ισχυρών βάσεων διαχρονικότητας. Η πολύχρονη εμπειρία των στελεχών μας θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις οικονομικές διεργασίες της επιχείρησή σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχετε έγκαιρα όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Την όλη προσπάθεια μας πλαισιώνει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, όπως δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, μηχανογράφοι, ειδικοί σύμβουλοι επιχειρήσεων ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη ποιότητα των υπηρεσιών μας στο σύνθετο και απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον που όλοι μας “επιχειρούμε”.


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Πολυετής εμπειρία

Η επιτυχημένη πορεία της επιχείρησής μας εδώ και 30 χρόνια σας εξασφαλίζει έναν αξιόπιστο συνεργάτη. Η ποιότητα των υπηρεσιών μας έχει πιστοποιηθεί με την απόκτηση του ISO 9001:2008.

Ευρύ Δίκτυο Συνεργατών


Επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους επαγγελματίες προσπαθώντας να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την σύγχρονη επιχείρηση. Μεταξύ των συνεργατών μας είναι δικηγορικά και συμβολαιογραφικά γραφεία, εταιρείες μηχανογράφησης και ειδικοί σύμβουλοι για κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα.

Διαρκής, 'Eγκαιρη και 'Εγκυρη Ενημέρωση


Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον, το προσωπικό της A.S.D. Οικονομικοί Σύμβουλοι επιμορφώνεται διαρκώς προκειμένου να είναι πάντα σε θέση να σας εξυπηρετεί και να σας συμβουλεύει υπεύθυνα.

Τεχνολογική Oργάνωση και Yποδομή


Τα λογιστικά προγράμματα που χρησιμοποιούμε, διασφαλίζουν την εγγραφή των δεδομένων με βάση τις απαιτούμενες προδιαγραφές, την ασφάλεια των ενημερώσεων, ενώ ανταποκρίνονται πλήρως σε κάθε απαίτηση ενσωματώνοντας κάθε αλλαγή της διαρκώς μεταβαλλόμενης νομοθεσίας ως προς τα φορολογικά, λογιστικά και εργατικά ζητήματα.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας έχει πολυετή παρουσία στον χώρο των οικονομικών, λογιστικών και φοροτεχνικών, παρέχοντας υπηρεσίες υποστήριξης και οργάνωσης επιχειρήσεων σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η συνεργασία με τα στελέχη της A.S.D. Οικονομικοί Σύμβουλοι δίνει στην επιχείρησή σας προστιθέμενη αξία, κύρος και ασφάλεια. Τα κατάλληλα εργαλεία και οι αναφορές, που έχουμε αναπτύξει, παράγουν όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες που θα βοηθήσουν την επιχείρηση να χαράξει την στρατηγική της, μέσα από τον καθορισμό των τακτικών που πρέπει να ακολουθηθούν. Καταλυτική όμως είναι η συμβολή μας και στην δύσκολή καθημερινότητα των πελατών μας συμμετέχοντας ενεργά στην λήψη μικρών και μεγάλων αποφάσεων σχετικά με απλά ή σύνθετα προβλήματα.

Η εδραίωση κοινού κώδικα επικοινωνίας, στη κατεύθυνση της επίτευξης των στόχων που έχουν τεθεί, συντελεί στην ορθότερη ιεράρχηση των αναγκών της επιχείρησης και την αποτελεσματικότερη κάλυψή τους. Η έγκυρη πληροφορία, η οποία με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες μετατρέπεται από τα έμπειρα στελέχη μας σε πρόταση, αποτελεί σημαντικό εργαλείο στην λήψη αποφάσεων, στον προγραμματισμό των ενεργειών, στην εξοικονόμηση πόρων και την υλοποίηση στόχων.
Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες της A.S.D. Οικονομικοί Σύμβουλοι δεν σταματούν στον προσδιορισμό και την επίλυση των τρεχόντων οικονομικών θεμάτων, και άρα δεν εξαντλούνται στα στενά όρια της απλής λογιστικής κάλυψης. Είναι γεγονός ότι οι πελάτες μας απολαμβάνουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες οι οποίες διαμορφώνουν ένα σταθερό και απόλυτα τεχνοκρατικό περιβάλλον μέσα στο οποίο ο επιχειρηματίας καλείται να αναπτύξει απρόσκοπτα την επιχειρηματικότητά του. Δεν χρειάζεται, δηλαδή, να αναλώνεται σε πεδία που άπτονται των λογιστικών, φοροτεχνικών και οικονομικών γνώσεων. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν δημιουργηθεί στην εταιρεία μας εξειδικευμένα τμήματα ικανά τόσο να διαγνώσουν την ιδιαιτερότητα των αναγκών της κάθε οικονομικής μονάδας, όσο και να προτείνουν τις κατάλληλες λύσεις. Μοναδικός γνώμονας σε αυτό είναι η βελτιστοποίηση των διαδικασιών, η εξεύρεση οικονομιών κλίμακας, η άριστη σχέση μεταξύ ανάλωσης πόρων και αποτελεσματικότητας.

Την όλη προσπάθεια μας πλαισιώνει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, όπως δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, μηχανογράφοι, ειδικοί σύμβουλοι επιχειρήσεων ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη ποιότητα των υπηρεσιών μας στο σύνθετο και απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον που όλοι μας “επιχειρούμε”.